Ticket:


KaMu-kuoro

Kamu-kuorojen 10-v. juhlakonsertti “Matkalla”

Kaarinan kirkko / LiveKatsomo.fi

31.12.2021 - 18:00 (UTC+2)

Kamu-kuoro on kaarinalainen kuoroperhe, joka sai alkunsa kaarinalaisesta luokkakuorosta. Sittemmin kuoro on kasvanut kuoroperheeksi, jonka eri kokoonpanot ovat niittäneet kansainvälistäkin mainetta vuosien varrella. Kamu oli vuoden 2017 Ylen nuorisokuoro. Kuoron juuret ovat yhä Kaarinassa ja tällä hetkellä kuorossa laulaa nelisenkymmentä varsinais-suomalaista lasta ja nuorta, jotka ovat iältään 11-27 vuotta.

Nyt sinulla on mahdollisuus osallistua KaMu-kuoron 10 – vuotis juhlakonsertiin omalta kotisohvaltasi ja juhlistaa kuoron ainutlaatuista ja hienoa matkaan mikä tähän mennessä on käyty.

Kaarinan kirkossa kuvattava konsertti livetaltioidaan ja lähetetään teille koteihin. Konsertti sisältää kattavasti ohjelmistoa koko KaMun 10-vuotiselta matkalta kansanlauluista joululauluihin unohtamatta uutta tuotantoa.

 

—————————————————

• Lipun oston jälkeen henkilökohtainen koodi ja toimintaohjeet löytyvät tilausvahvistuksestasi, joka toimitetaan sähköpostitse. Koodi on lipustasi QR- ja viivakoodin alta löytyvä sarjanumero.

• Huomioithan, että koodi on henkilökohtainen. Yhdellä koodilla pystyy katsomaan siis yhdellä laitteella kerrallaan. Jos samalla koodilla kirjautuu toinen laite sisään, katkeaa lähetys ensimmäiseltä laitteelta. Livelähetyksen jälkeen tallenne on katsottavissa viimeistään seuraavana aamuna.

• Lippuja myydään vain Nettilippu.fi kautta ja lähetys löytyy vain https://livekatsomo.fi/kamukuoro/ sivuilta. Korona-aikaan esimerkiksi Facebookissa löytyy livelähetyksistä huijauslinkkejä, joten käyttäkää vain näitä tässä mainittuja suoria linkkejä. Huomioi, että lipun ostamisen jälkeen sen aktivoituminen voi kestää muutamia minuutteja. Voit syöttää koodia useampia kertoja ja tarvittaessa latailla sivua uudestaan.


LiveKatsomo

Frequently Asked Questions