Sunborn Live Stream

Ticket:


Sunborn Live

Ali Jahangiri

Kulttuuritalo, Helsinki

8.5.2020 - 17:00 (UTC+3)

Liput 9,90e ticketmaster.fi/sunbornlivestream
***Tallenne ostettavissa & nähtävissä 7 pv ajan! Katseluoikeus päättyy pe 15.5. klo 19.00.

Sunborn Live Stream on uusi konsepti, joka tuottaa monipuolisia tapahtumia Kulttuuritalon hulppeissa puitteissa to 7.5.-la 9.5.2020. Perjantaina 8.5. klo 17.00 parhaimpaan after work-aikaan nähdään stand up-koomikko Ali Jahangirin “Ali Ihmeemaassa”-show. Paras tapa auttaa tapahtuma-alaa ja artisteja tällä hetkellä, on ostaa keikkalippu.

Jos et ehdi ruudun ääreen perjantaina klo 17.00, voit ostaa katseluoikeuden tallenteeseen, joka on nähtävissä viikon ajan. Interaktiivisen keikan aikana esiintyjälle on mahdollista esittää terveisiä, kommentteja tai suosiotaan chat-ikkunassa.

Ali Ihmemaassa “Ali Ihmemaassa” on Ali Jahangirin uusi koko illan stand up -komedia esitys, joka sukeltaa syvälle ihmeellisen kauniiseen maahan, jota tunnetaan nimellä Suomi. Esityksessä Ali raottaa raikkaalla tavalla oman historiikkinsa ja samalla kutsuu katsojan mielenkiintoiselle seikkailulle 90-luvulta tähän päivään.

Pienenä poikana pakolaisena maahan saapuneesta Alista on kasvanut ajan myötä isä, aviomies, yhteiskunnallinen vaikuttaja ja ennenkaikkea koomikko, jonka huumori on palkittu rajoja rikkovana sekä silmiä avaavana. Ali Jahangirin aikaisempi esitys “Naura mun kanssa” myytiin loppuun ennakkoon. Alin komiikkaan voit tutustua hänen Youtube kanavalla Facebookissa ja Instagramissa sekä Twitterissä.

Sunborn Live Streamin tekee yhteistyössä Sunborn Live ja RajuLive.

www.sunbornlive.fi
www.rajulive.fi
www.ticketmaster.fi/sunbornlivestream
https://www.youtube.com/user/alikirsanti


LiveKatsomo

Frequently Asked Questions