S.I.G striimikeikka 24.4.2021

Ticket:


S.I.G

Apollo, Turku

24.4.2021 - 19:00 (UTC+3)

Buy Ticket

Julkaise keikalta ja kotistudiostasi kuvia Instagramiin (julkiselle tilille), niin kuvat näkyvät tämän sivun alalaidan someseinällä. #kesätuleetaas #sigpop #sigvirallinen

 

Lauantaina 24.4.2021 kello 19 alkaen S.I.G soittaa noin puolitoistatuntisen striimi- tai hybridikeikan Turun Apollon lavalta. Striimauksen toteuttaa laadukkaana monikameratuotantona turkulainen RajuLive, jolla on kokemusta useiden satojen konsertti- yms. striimausten toteuttamisesta yksistään vuodelta 2020. Virtuaalinen keikka esitetään RajuLiven LiveKatsomo.fi -lähetysalustalla, jossa on mahdollista musiikin kuuntelun lisäksi mahdollista chatata muiden keikalla olevien kanssa.

Pääsyliput striimiin maksavat 11.90€ (S.I.G tukilippu 20€) ja ne on hankittavissa osoitteessa www.nettilippu.fi. Nyt on samalla erinomainen mahdollisuus yhdistää konsertti ja hyväntekeväisyys kulttuurille ja liikunnalle, sillä yhtye tarjoaa seuroille ja yhdistyksille mahdollisuutta myydä varainhankinnakseen lippuja keikalle. Lippukaupasta löytyy mukana olevien tahojen nimisiä lippuja ja kyseisen lipun ostamalla kanavoituu pääsylipun tukieurot valitulle taholle.

S.I.G on raisiolainen vuonna 1978 perustettu popyhtye. Yhtye on julkaissut historiansa aikana suuren määrän hittejä; Tiina Menee Naimisiin, Vuosisadan Rakkaustarina, Ludwig van Beethoven, Älä Sinä Huoli, Rakkauden Sävel, Hyvää Syntymäpäivää jne. Yhtye tavoitteli pääsyä Euroviisujen finaalin Hollantiin keväällä 2020 kappaleella Aurinkoon, mutta karsiutui niukasti Suomen finaalista. Aurinkoon single ja video julkaistiin koronakeväällä 2020.

Striimikeikalla yhtye julkaisee uuden kesäbiisinsä ja lupaa tuoda lavalle myös muuta ihmeteltävää.


LiveKatsomo

Frequently Asked Questions