Ticket:


Linnateatteri

Linnateatteri – Tonight show

LiveKatsomo.fi

27.11.2020 - 19:00 (UTC+3)

Linnateatteri streaming:

LINNATEATTERI TONIGHT SHOW pe 27.11. klo 19
Host Mika Eirtovaara & featuring Tom Petäjä

Tonight show jatkaa Linnateatterin keväällä alkanutta striimausten sarjaa. Teattereiden katsomot voivat ottaa vastaan tänä syksynä vain puolet asiakkaista. Haluamme siksi tuoda kulttuuria ja viihdettä koteihin sohvateatterin muodossa.

Linnateatteri Tonight on perinteisen talk shown, stand up -komedian, sketsiviihteen ja viihdyttävän hahmokavalkaadin nerokas sekoitus. Illan isäntänä toimii stand up -koomikko Mika Eirtovaara ja mukana menossa on myös komedian jättiläinen Tom Petäjä. Showssa nähdään vieraina mm. virtuaalitaikuri Joni Pakanen ja Irlannin Talent -kisan tuomarinakin toiminut koomikko Jason Byrne.

Tämä show ei päästä nauruhermoja helpolla!

…..

Sohvateatteriin on helppo tulla!

Lippu sohvateatteriin ostetaan osoitteesta: www.nettilippu.fi/fi/event/linnateatteri-tonight-show

Lipun hinta on 9,90 €. Tarjoamme myös mahdollisuuden lunastaa kannatuslippu teatteritoiminnan tukemiseksi hintaan 14,90 €.
Saat oston jälkeen antamaasi sähköpostiosoitteeseen digitaalisen lipun, jossa oleva koodi toimii tunnisteena esitykseen kirjautuessa. Lippua voi käyttää kerrallaan vain yhdestä laitteesta. Esitystä voi toki katsella useampi saman talouden henkilö yhtä aikaa samalta ruudulta.

Esitys toimii kattavasti nykyaikaisilla päätelaitteilla ilman erillistä ohjelmistoasennusta, tietokoneilla, tableteilla ja kännyköillä. Vaatimus on nykyaikaista html5-koodia tukeva webbiselain. Lähetyksen paras laatu on HD-tasoa n 5Mbps, mutta adaptoituu automaattisesti myös pienemmille nopeuksille. Internetyhteyden suositusnopeus 10Mbps.

Sohvatyynyt siis kuohkeaksi, naposteltavat käden ulottuville, netin päässä oleva töllö päälle ja klikkaa lippulinkistäsi stream -sivulle pe 27.11. klo 19. Sohvateatteri on valmis ja esitys voi alkaa. Hauskaa teatteri-iltaa!

Psst. Esityksen voi katsoa myös tallenteena jälkikäteen. Lippu on voimassa 2 vkoa esityksen päättymisestä. Tallenne on myös ostattavissa 2 viikkoa stream -esityksen jälkeen.


LiveKatsomo

Frequently Asked Questions