Etusivun juttu

Ticket:


Linnateatteri

Linnateatteri – Etusivun juttu

LiveKatsomo.fi

22.12.2020 - 17:00 (UTC+3)

Linnateatteri Streaming: MAURI KUNNAS – ETUSIVUN JUTTU

Näyttämöt pysyvät hiljaisina mutta sohvateatteri ei! Linnateatterin stream -lähetyksessä ilahduttavat joulun pyhinä perheen pienimmillekin tutut Herra Hakkarainen, Hämähäkki-Heikki ja kaverit. Esitys pohjautuu Mauri Kunnaksen Etusivun juttu -kirjaan.

Tämä ei ole valeuutinen: Tassulan Sanomat on pahassa pulassa. Levikki laskee ja lukijat kaikkoavat. Nyt tarvitaan ripeitä toimia!

Kulttuuritoimittaja Herra Hakkaraisesta tulee uusi päätoimittaja. Hän nimittää vakituisen avustajan Masa Marsun toimittajaksi ja Hämähäkki-Heikin vastaamaan nopeasti päivittyvästä verkkolehdestä. Mutta puretaanko toimituksen perinteinen TS-talo, kuten vaihtoehtoisia totuuksia tarjoava kiinteistömoguli Karjula uhkaa?

Esitys jatkaa Linnateatterin riemukkaiden kantaesitysten sarjaa. Menevän musiikin, hauskan ja jännittävän juonen sekä Hämähäkki-Heikin infohetkien kautta näytetään, miten lehti syntyy. Aiheet muuttuvat uutisiksi ja samalla käydään läpi tänä päivänä erittäin tärkeitä medialukutaidon aakkosia.

Ikäsuositus: 2+

Näyttelijät: Kalle Tulander ja Nestori Kyyrä
Teksti: Mauri Kunnas
Dramaturgia ja ohjaus: Sami Rannila

…..

Sohvateatteriin on helppo tulla! 

Lippu sohvateatteriin ostetaan osoitteesta: www.nettilippu.fi/fi/event/linnateatteri-etusivun-juttu-lastennaytelma

Lipun hinta on 8,90 €. Tarjoamme myös mahdollisuuden lunastaa kannatuslippu teatteritoiminnan tukemiseksi hintaan 14,90 €.

Saat oston jälkeen antamaasi sähköpostiosoitteeseen digitaalisen lipun, jossa oleva koodi toimii tunnisteena esitykseen kirjautuessa. Koodi on lipustasi QR- ja viivakoodin alta löytyvä sarjanumero. Lippua voi käyttää kerrallaan vain yhdestä laitteesta. Esitystä voi toki katsella useampi saman talouden henkilö yhtä aikaa samalta ruudulta.

Esitys toimii kattavasti nykyaikaisilla päätelaitteilla ilman erillistä ohjelmistoasennusta, tietokoneilla, tableteilla ja kännyköillä.

Esitys on katsottavissa osoitteessa: http://livekatsomo.fi/linnateatteri-etusivunjuttu

Sohvatyynyt siis kuohkeaksi, naposteltavat käden ulottuville, netin päässä oleva töllö päälle ja klikkaa lippulinkistäsi stream -sivulle ti 22.12.2020 klo 17. Sohvateatteri on valmis ja esitys voi alkaa. Hauskaa teatteri-iltaa!

Psst. Esityksen voi katsoa myös tallenteena samalla lipulla jälkikäteen tai sen voi ostaa erikseen 3.1.2021 klo 20 asti. Tallenne on näkyvillä Livekatsomossa 3.1.2021 klo 21 asti.


LiveKatsomo

Frequently Asked Questions